Caravel Travel
2310235554
6948832051
Caravel Travel
2310235554
6948832051
Santorini Island, Greece (5)
από 1.126 €
Santorini Island, Greece

Santorini Island, Greece (5)

Μεταφορές + Ξενοδοχείο
Δημιουργήθηκε: Τρίτη 11 Απριλίου 2023 - Αναχώρηση: Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023
Ref ID: 5031050
τιμή ανά άτομο από
1.126 €
για 2 Ενήλικες s
Δημιουργήθηκε: Τρίτη 11 Απριλίου 2023 - Αναχώρηση: Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Σχετικά με τον προορισμό

Σχηματισμένη από την τεράστια ηφαιστειακή έκρηξη που έδωσε το έναυσμα για τον θρύλο της Ατλαντίδας, η Σαντορίνη είναι το πιο εντυπωσιακό νησί του Αιγαίου. Το νησί είναι στην πραγματικότητα το εξωτερικό χείλος ενός βυθισμένου ηφαιστείου. Ολόκληρη η ανατολική ακτή του είναι μια διαδοχή μικρών πόλεων σε ψηλούς λόφους. Τα Φηρά είναι η δραματική πρωτεύουσα του νησιού. Σκαρφαλωμένη στους βράχους, με θέα στη θάλασσα, η πόλη των Φηρών μοιράζεται με τον Παρθενώνα τη φήμη των πιο γνωστών εικόνων της Ελλάδας. Τα στενά δρομάκια είναι γεμάτα με καταστήματα με σουβενίρ, υπέροχες μπουτίκ και πολλά κοσμηματοπωλεία. Διαθέτει δύο όμορφες εκκλησίες, την Ελληνορθόδοξη και τον Καθολικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή. Διαθέτει επίσης ένα μικρό τοπικό μουσείο. Η νυχτερινή ζωή στα Φηρά είναι επίσης αρκετά ζωντανή με καλά εστιατόρια και μπαρ, καθώς και μερικά νυχτερινά κέντρα. Η πόλη είναι ένα θέαμα από μόνη της, με κορύφωση το ηλιοβασίλεμα. Ένα άλλο υπέροχο μέρος για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα είναι η πόλη της Οίας, ένα μικρό χωριό κολλημένο στο βραχώδες σημείο της γης στο βόρειο άκρο του νησιού, 300 μέτρα πάνω από τη θάλασσα. Οι παραλίες στη Σαντορίνη είναι πολύ διαφορετικές από άλλες παραλίες στην Ελλάδα λόγω των ιδιαίτερων γεωγραφικών τους χαρακτηριστικών. Κόκκινα και μαύρα ηφαιστειακά βότσαλα απλώνονται στις όχθες των παραλιών της Σαντορίνης και οι απότομοι βράχοι προσφέρουν μια γραφική ατμόσφαιρα. Η πιο γνωστή από τις παραλίες της Σαντορίνης είναι η Κόκκινη παραλία, ενώ ιδιαίτερα δημοφιλείς είναι η Περίσσα, το Καμάρι και ο Περίβολος. Η Σαντορίνη είναι ένας πραγματικά υπέροχος προορισμός. Η τοποθεσία ορισμένων από τις σημαντικότερες πόλεις της κατά μήκος του χείλους της καλντέρας στην κορυφή του βράχου είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά όμορφα αξιοθέατα στον κόσμο. Τα κτίρια φαίνεται να αψηφούν τη βαρύτητα με τον τρόπο που προσκολλώνται στους βράχους και στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο σαν τόσοι πολλοί κύβοι ζάχαρης. Οι αμμώδεις, πολύχρωμες παραλίες είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα.

Περισσότερες πληροφορίες

Περιλαμβάνονται υπηρεσίες

04 Σεπ
Μεταφορά αναχώρησης
Αναχώρηση
Olympic Airlines
Olympic Airlines Olympic Airlines - OA590
9:50 - Thessaloniki, Thessaloniki Airport "Makedonia" (SKG)
11:10 - Thira, Santorini (JTR)
Απευθείας Ναύλος: Flex
Μεταφορά:  OA590
Κατηγορία καμπίνας: Economy
Όνομα ναύλου: Flex
04 Σεπ
Διαμονή
5 Νύχτες
16 περισσότερες εικόνες
Loucas On The Cliff 7,4 Καλό
SANTORINI - Στα 0,1 χιλιόμετρα από το κέντροB&B (ΔΩΜΆΤΙΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΌ) Caldera, Thira, 1, SANTORINI 847 00 Twin/double room - executive - caldera view
Τοποθετημένο σε μια προνομιούχο θέση ακριβώς στην άκρη της Καλντέρας και 250 μέτρα πάνω από το Αιγαίο πέλαγος και το παλιό λιμάνι το υπέροχο ξενοδοχείο Loucas Hotel, είναι ιδανικό για όσους αναζητούν τη χαλάρωση και ταυτόχρονα θέλουν να είναι κοντά στη ζωντανή πρωτεύουσα των Φηρών. Τα δωμάτια του Loucas είναι λαξευμένα στο βράχο και διακοσμημένα σε παραδοσιακό κυκλαδίτικο στιλ. Όλα έχουν βεράντα με θέα στη θάλασσα και το ηφαίστειο. Όλα είναι επίσης εξοπλισμένα με δορυφορική/καλωδιακή τηλεόραση και μίνι μπαρ. Το ξενοδοχείο απέχει 6.4χλμ. από το αεροδρόμιο της Σαντορίνης και το λιμάνι Αθηνιός και 153μ. από τον σταθμό λεωφορείων και των ταξί. Το τελεφερίκ των Φηρών, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Μουσείο Προϊστορίας καθώς και ο Καθολικός και ο Ορθόδοξος Καθεδρικός Ναός απέχουν λίγα μόλις λεπτά.
09 Σεπ
Μεταφορά μετ' επιστροφής
Επιστρέψει
Olympic Airlines
Olympic Airlines Olympic Airlines - OA591
19:20 - Thira, Santorini (JTR)
20:35 - Thessaloniki, Thessaloniki Airport "Makedonia" (SKG)
Απευθείας Ναύλος: Flex
Μεταφορά:  OA591
Κατηγορία καμπίνας: Economy
Όνομα ναύλου: Flex
τιμή ανά άτομο από
1.126 €
για 2 Ενήλικες s
προσαρμόστε το
Κράτηση αυτής της ιδέας
Αυτή η ιδέα περιλαμβάνει
Προορισμοί 1
Μεταφορά 2
Διαμονή 1

Οι ιδέες μας για ταξίδια

Δείτε εδώ τις προτεινόμενες ιδεες μας για ταξίδια

Περισσότερες ιδέες
Επικοινωνήστε μαζί μας