Caravel Travel
2310235554
6948832051
Caravel Travel
2310235554
6948832051
3ήμερη εκδρομή στο Μιλάνο, Ιταλία
από 129 €
Milan, Italy

3ήμερη εκδρομή στο Μιλάνο, Ιταλία

Μεταφορές + Ξενοδοχείο
Δημιουργήθηκε: Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 - Αναχώρηση: Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023
Ref ID: 4074726
τιμή ανά άτομο από
129 €
για 2 Ενήλικες s
Δημιουργήθηκε: Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 - Αναχώρηση: Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Περιγραφή

Σχετικά με τον προορισμό

Με κάτι σχεδόν βορειοευρωπαϊκό στον αέρα, αλλά αποπνέοντας ιταλικό στυλ, το Μιλάνο είναι η πιο κοσμοπολίτικη πόλη της Ιταλίας. Η πρωτεύουσα της Λομβαρδίας είναι τόσο εργατική όσο και λαμπερή - ισχυρή στις επιχειρήσεις από τη χρηματοδότηση έως τη μόδα και, φυσικά, το ποδόσφαιρο. Αλλά αυτό που δίνει στο Μιλάνο το σίγουρο κάτι του είναι η θέση του ως το επίκεντρο της ιταλικής μόδας και της εσωτερικής διακόσμησης. Διεθνείς fashionistas, σχεδιαστές, supermodels και παπαράτσι κατεβαίνουν στην πόλη δύο φορές το χρόνο για τις ανοιξιάτικες και φθινοπωρινές εκθέσεις της: το Μιλάνο, το οποίο έχει διαφυλάξει προσεκτικά τη φήμη του για ταλέντο, δράμα και δημιουργικότητα, είναι η φυσική σκηνή της Ιταλίας. Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα μέρη στην Ιταλία για ψώνια, ή βιτρίνα. Το Μιλάνο είναι το κύριο βιομηχανικό, εμπορικό και οικονομικό κέντρο της Ιταλίας και ως εκ τούτου, είναι αναμενόμενο επιχειρηματικό στην εμφάνιση. Με την πρώτη ματιά, δεν έχει τον παράγοντα wow, αλλά αν αφιερώσετε χρόνο και είστε αποφασισμένοι να εξερευνήσετε τους δρόμους του Μιλάνου, θα έχετε πρόσβαση στα αισθητικά ελκυστικά πετράδια του - και υπάρχουν. Διασχίστε τη σύγχρονη μητροπολιτική φασαρία και θα συναντήσετε εντυπωσιακές εκκλησίες και παλάτια, την όμορφη περιοχή Navigli, την κομψή συνοικία Brera και την πολυσύχναστη πανεπιστημιακή συνοικία και δεν χρειάζεται να αναφέρετε ένα ορόσημο όπως το Duomo ή ότι η πόλη φιλοξενεί εντυπωσιακά το αριστούργημα του Leonardo da Vinci του 15ου αιώνα Ο Μυστικός Δείπνος. Η Μίλαν δεν μπορεί να κατηγορηθεί όταν πρόκειται να περάσει καλά. Οι Μιλανέζοι ξέρουν να διασκεδάζουν – και δεν χάνουν χρόνο να ξεκινήσουν. Η νυχτερινή ζωή τείνει να ξεκινήσει στις 6 μ.μ. Απολαμβάνοντας ένα aperitivo στο οποίο οι ντόπιοι χαλαρώνουν με ποτά και τσιμπολογήματα μετά τη δουλειά πριν επιστρέψουν στο σπίτι είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Έτσι, είτε ψάχνετε για μόδα σε χαμηλές τιμές, ένα εναλλακτικό διάλειμμα στην πόλη ή μια ευκαιρία να βάψετε την πόλη κόκκινη, το Μιλάνο το έχει αναμφίβολα καλύψει.
Περισσότερες πληροφορίες

Περιλαμβάνονται υπηρεσίες

27 Ιαν
Μεταφορά αναχώρησης
Αναχώρηση
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR3475 - Διαχείριση πτήσης από: TPS
9:55 - Thessaloniki, Thessaloniki Airport "Makedonia" (SKG)
11:05 - Bergamo, Bergamo Orio Al Serio (BGY) Εναλλακτικό αεροδρόμιο
0 PC Απευθείας
Μεταφορά:  FR3475 Διαχείριση πτήσης από:  TPS
Κατηγορία καμπίνας: Economy
27 Ιαν
Διαμονή
2 Νύχτες
16 περισσότερες εικόνες
B&B Hotel Milano - Sesto 8,1 Πολύ καλά
Sesto San Giovanni - Στα 7,3 χιλιόμετρα από το κέντροΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΝΟVia Ercole Marelli 303, Sesto San Giovanni 20099 Twin room only bed not refundable-dbl
Αυτό το κατάλυμα (B&B Hotel Milano - Sesto, Ιζόλα ντελ Μπόσκο - Ντέλε Κόρτι, Σέστο Σαν Τζοβάνι) απέχει 10 λεπτά με το αμάξι από: Κόρσο Μπουένος Άιρες και Νευρολογικό Ινστιτούτο Κάρλο Μπέστα. Αυτό το ξενοδοχείο απέχει 8,6 χλμ. από: Γκαλέρια Βιτόριο Εμανουέλε ΙΙ και 8,8 χλμ. από: Πιάτσα ντελ Ντουόμο.Χρησιμοποιήστε τις βολικές παροχές μας, όπως δωρεάν ασύρματο ίντερνετ, τηλεόραση σε κοινόχρηστο χώρο και μηχάνημα αυτόματης πώλησης.Διαμείνετε σε ένα από τα 191 δωμάτιά μας, τα οποία διαθέτουν τηλεοράσεις LCD. Mπορείτε να είστε πάντα online με δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο ίντερνετ κι επίσης παρέχονται για τη διασκέδασή σας δορυφορικά κανάλια. Τα ιδιωτικά μπάνια με ντουζιέρες διαθέτουν μπιντέδες και πιστολάκια μαλλιών. Οι παροχές περιλαμβάνουν χρηματοκιβώτια και γραφεία. Παρέχεται επίσης οροφοκομία καθημερινά.Με επιπλέον χρέωση είναι διαθέσιμο πρωινό (σε μπουφέ) καθημερινά μεταξύ 7:00 π.μ. - 10:00 π.μ..Στις σημαντικές παροχές περιλαμβάνονται δωρεάν εφημερίδες στο λόμπι, ρεσεψιόν όλο το 24ωρο και πολύγλωσσο προσωπικό. Στους χώρους μας θα βρείτε στάθμευση χωρίς παρκαδόρο (με χρέωση).
29 Ιαν
Μεταφορά μετ' επιστροφής
Επιστρέψει
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR3474 - Διαχείριση πτήσης από: TPS
18:10 - Bergamo, Bergamo Orio Al Serio (BGY) Εναλλακτικό αεροδρόμιο
21:15 - Thessaloniki, Thessaloniki Airport "Makedonia" (SKG)
0 PC Απευθείας
Μεταφορά:  FR3474 Διαχείριση πτήσης από:  TPS
Κατηγορία καμπίνας: Economy
τιμή ανά άτομο από
129 €
για 2 Ενήλικες s
προσαρμόστε το
Κράτηση αυτής της ιδέας
Αυτή η ιδέα περιλαμβάνει
Προορισμοί 1
Μεταφορά 2
Διαμονή 1

Οι ιδέες μας για ταξίδια

Δείτε εδώ τις προτεινόμενες ιδεες μας για ταξίδια

Περισσότερες ιδέες
Επικοινωνήστε μαζί μας