0030-2310-235554

Δευ - Πα 09.00 - 19.00 Σάββατο 09.00 - 14.00

Top
Παραμυθένια Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στη Λαπωνία | Caravel Travel Services
fade
8738
page-template-default,page,page-id-8738,page-child,parent-pageid-9658,mkd-core-1.1.1,mkdf-social-login-1.1,mkdf-tours-1.3,voyage-ver-1.3,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Παραμυθένια Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά

Εarly Booking

Κάντε αξέχαστα, φανταστικά χριστούγεννα στη Λαπωνία.

Παραμυθένια Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στη Λαπωνία. Tώρα το Carvavel Travel σας ταξιδεύει σε μαγευτικούς προορισμού. Ένα ταξίδι σε πανέμορφα μέρη που θα σας μείνουν αξέχαστα, Ροβανιέμι, Λέβι, Χωριό του Αϊ Βασίλη , Ράνουα, Όουλου & Ελσίνκι. Οι μαγευτικές πόλεις της Λαπωνίας, ξεχωριστές σε ιστορία και πολιτισμό, με απίστευτα λευκά τοπία και μοναδικής ομορφιάς τοπία, αλλά και την αρκτική νύχτα προκαλούν τον ταξιδιώτη να ανακαλύψει τις εκπληκτικές ομορφιές τους!

Η πραγματική …Βασίλισσα του Χιονιού, η Λαπωνία, βρίσκεται στον Αρκτικό κύκλο και χωρίζεται σε Φινλανδική, Νορβηγική και Σουηδική. Η Φινλανδική Λαπωνία είναι γνωστή για τα εξαίσια χιονισμένα τοπία, τον Αϊ Βασίλη και τους ταράνδους, snowmobiles και βόλτες με το παραδοσιακό έλκυθρο με σκυλιά χάσκι, τους Σάμι, το κάστρο από πάγο και το χωριό από πάγο και τον αρκτικό αμέθυστο.

Διακοπές στο Ελσίνκι

No tours match your criteria

H Κόρη της Βαλτική

Aποκαλούμενης και ως “χώρα των χιλίων λιμνών”. Βρίσκεται χτισμένο στο νότιο άκρο της χερσονήσου στον κόλπο της Φινλανδίας, που αποτελεί απόληξη της Βαλτικής θάλασσας.

Δείτε Επίσης

Early Booking Προσφορές Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς

No tours match your criteria