0030-2310-235554

Δευ - Πα 09.00 - 19.00 Σάββατο 09.00 - 14.00

Top
Προσκυνηματικές Εκδρομές από Θεσσαλονίκη | Caravel Travel Services
fade
17163
page-template-default,page,page-id-17163,cookies-not-set,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.8.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Προσκυνηματικές Εκδρομές

Προσκυνηματικές Εκδρομές

airplane-travelling around the world with Caravel Travel Services-icon Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Προσκυνηματικά Ταξίδια Δείγματα Λατρευτικής Έκφρασης

Προσκυνηματικά Ταξίδια. Μοναδικά  Κειμήλια  και Θησαυροί. Αμέτρητα μνημεία που σημαδεύουν  τη αυγή των Χριστιανικών Χρόνων.
Χάρισε στο εαυτό σου μοναδικές εμπειρίες. Εικόνες & στιγμές που θα σου μείνουν αξέχαστες.

Προσκυνηματικές εκδρομές στους Αγίους Τόπους. Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ο όρος Άγιοι Τόποι αναφέρεται στις περιοχές της Παλαιστίνης  και του Ισραήλ που έχουν ιστορική και θρησκευτική αξία κυρίως για το Χριστιανισμό, αλλά και για τον Ιουδαϊσμό και τον Ισλαμισμό. Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι τόποι εκείνοι στους οποίους διαδραματίσθηκαν τα εις τη Καινή Διαθήκη αναφερόμενα γεγονότα και ειδικότερα τα «Αγιοταφικά προσκυνήματα» όπως καθιερώθηκε να λέγονται τα επίσημα αρχαία μνημεία του Χριστιανισμού και όχι μόνο.

Ιεροσόλυμα

Η παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιά, λόγω των Αγίων Τόπων παρουσιάζει σημαντική τουριστική κίνηση. Αξιοθέατα της αποτελούν το Κάστρο (24 π.Χ.), ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Ιακώβου του 12ου αιώνα, το Όρος του Ναού (Χαράμ αλ-Σαρίφ), το τέμενος Αλ-Ακσά (705–715), ο Τρούλος (ή Θόλος) του Βράχου, το Δυτικό τείχος, το Φρούριο Αντωνία, ο Ναός του Πανάγιου Τάφου.

 

Aνακαλύπτοντας τους Αγίους Τόπους

Ανακαλύψτε τους Αγίους Τόπους. Μοναδικές εικόνες, μοναδικά συναισθήματα,
εμπειρία μοναδική. Ζήστε μία μοναδική εμπειρία

Πληροφορίες

Ώρα:
Το Ισραήλ έχει την ίδια ώρα με την Ελλάδα.
Κλίμα:
Οι κλιματολογικές συνθήκες είναι περίπου όπως και της Ελλάδας, το χειμώνα, ενώ το καλοκαίρι η θερμοκρασία είναι 3-4 βαθμούς μεγαλύτερη. Απαραίτητο να έχετε μαζί σας για το βράδυ ένα σακάκι ή ζακέτα.
Νόμισμα:
Το εθνικό νόμισμα του Ισραήλ είναι το Σέκελ και διαιρείται σε 100 αγκορότ. Η αντιστοιχία μεταξύ ευρώ και σέκελ είναι 1euro = 5 σέκελ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Ευρώ, αλλά και δολάρια για τις αγορές σας.
Γλώσσα:
Εβραϊκά και Αραβικά είναι οι επίσημες γλώσσες του Ισραήλ, ενώ μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού μιλά αγγλικά.
Διατροφή Φαγητό / Νερό:
Το φαγητό στα ξενοδοχεία είναι ένας συνδυασμός ευρωπαϊκής και τοπικής κουζίνας. Για την αποφυγή δυσάρεστων συμπτωμάτων συνιστάται η αποφύγετε τα ωμά λαχανικά και σαλάτες.Πίνετε πάντα εμφιαλωμένο νερό.
Διαβατήριο:
Για την εισοδό σας στο Ισραήλ είναι απαραίτητο διαβατήριο εξάμηνης διάρκειας.

Χάρτης

Δείγματα Λατρευτικής Έκφρασης

Προσκυνηματικά ΤαξίδιαΜοναδικά  Κειμήλια  και Θησαυροί.
Αμέτρητα μνημεία που σημαδεύουν  τη αυγή των Χριστιανικών Χρόνων.

 

 

 

Για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR), συμφωνώ με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου.