0030-2310-235554

Δευ - Πα 09.00 - 19.00 Σάββατο 09.00 - 14.00

Top
Άγιοι Τόποι, Εκδρομή σε Αγίους Τόπους | Caravel Travel Services
fade
17312
page-template-default,page,page-id-17312,page-child,parent-pageid-17060,cookies-not-set,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.8.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,mkdf-title-with-subtitle,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Άγιοι Τόποι

Ιερουσαλήμ μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς

Εκδρομή στους Αγίους Τόπους

Προσκυνηματικές εκδρομές στους Αγίους Τόπους.

Ιεροσόλυμα

Η παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, περιβαλλόμενη από έναν οχυρωμένο τοίχο και διαιρεμένη σε τέσσερις συνοικίες: την αρμένικη, την χριστιανική, τη μουσουλμανική και την εβραϊκή. Λόγω των Αγίων Τόπων παρουσιάζει σημαντική τουριστική κίνηση. Αξιοθέατα της αποτελούν το Κάστρο (24 π.Χ.), ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Ιακώβου του 12ου αιώνα, το Όρος του Ναού (Χαράμ αλ-Σαρίφ), το τέμενος Αλ-Ακσά (705–715), ο Τρούλος (ή Θόλος) του Βράχου, το Δυτικό τείχος, το Φρούριο Αντωνία, ο Ναός του Πανάγιου Τάφου, ο κήπος της Γεσθημανής, οι Τάφοι των Βασιλέων και το Όρος των Ελαιών.

airplane-travelling around the world with Caravel Travel Services-iconΕκδρομή στους Αγίους Τόπους | Μοναδική Εμπειρία

Travel-map-iconΑνακαλύπτοντας τους Άγιους Τόπους

Ιεριχώ

Άγιο Τόποι, Ιεριχώ (αραβικά: أريحا, ʾArīḥ, εβραϊκά: יְרִיחוֹ, Yeriḥo jeʁiˈχo ) είναι αραβική πόλη κοντά στον Ιορδάνη στη Δυτική Όχθη των Παλαιστινιακών περιοχών. Έχει καταληφθεί από το Ισραήλ από το 1967. Είναι πρωτεύουσα της Επαρχίας Ιεριχούς και είχε πληθυσμό το 2007, 18.346 κάτοικους. Ευρισκόμενη αρκετά κάτω από το επίπεδο της θάλασσας (περίπου 260 μέτρα) 16 χλμ βορείως της Νεκράς Θάλασσας, η Ιεριχώ είναι το χαμηλότερο σημείο του πλανήτη με μόνιμους κάτοικους.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Κλίμα:
Οι κλιματολογικές συνθήκες είναι περίπου όπως και της Ελλάδας, το χειμώνα, ενώ το καλοκαίρι η θερμοκρασία είναι 3-4 βαθμούς μεγαλύτερη. Απαραίτητο να έχετε μαζί σας για το βράδυ ένα σακάκι ή ζακέτα.
Νόμισμα:
Το εθνικό νόμισμα του Ισραήλ είναι το Σέκελ και διαιρείται σε 100 αγκορότ. Η αντιστοιχία μεταξύ ευρώ και σέκελ είναι 1euro = 5 σέκελ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Ευρώ, αλλά και δολάρια για τις αγορές σας.
Διαβατήριο:
Για την εισοδό σας στο Ισραήλ είναι απαραίτητο διαβατήριο εξάμηνης διάρκειας.

Μοναδικές εικόνες, αξέχαστα συναισθήματα. Μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις!

suitcase icon Οργανωμένα Πακέτα Εκδρομών Ατομικά Ταξίδια Προσκυνηματικά Ταξίδια Caravel-Travel-Services

Άγιοι Τόποι

Μια μοναδική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις!Μην καθυστερείς, χάρισε τώρα
στον εαυτό σου ένα μοναδικό ταξίδι που θα σου μείνει αξέχαστο.

 

 

 

 

Για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR), συμφωνώ με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου.