0030-2310-235554

Δευ - Πα 09.00 - 19.00 Σάββατο 09.00 - 14.00

Top
Ευρωπαϊκοί Προορισμοί Ταξίδι στην Ευρώπη | Caravel Travel Services
fade
5216
page-template-default,page,page-id-5216,cookies-not-set,mkd-core-1.1.1,mkdf-social-login-1.1,mkdf-tours-1.3,voyage-ver-1.5,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Eυρωπαϊκοί Προορισμοί

Ταξίδεψε τώρα σε όλη την Ευρώπη και γνώρισε νέες κουλτούρες & έθιμα
Γνώρισε όλο τον κόσμο. Ταξίδεψε τώρα παντού και γνώρισε νέα μέρη και νέες παραδόσεις

Ο δικός σας
Προορισμός

Ευρωπαϊκοί Προορισμοί. Αποτελούμενη από τη δυτικότερη χερσόνησο της Ευρασίας, η Ευρώπη χωρίζεται γενικά από την Ασία στην ανατολή του από το χώρισμα που αποτελείται από τα Ουράλια, τον ποταμό Ουράλη, την Κασπία Θάλασσα, την περιοχή του Καυκάσου (προσδιορισμός των συνόρων) και τον Εύξεινο Πόντο προς τα νοτιοανατολικά. Επίσης, η Ευρώπη συνορεύει με τον Αρκτικό ωκεανό και άλλα υδατικά συστήματα στα βόρεια, τον Ατλαντικό ωκεανό στα δυτικά, τη Μεσόγειο Θάλασσα προς νότο, και τον Εύξεινο Πόντο και συνδέεται με υδατικές οδούς προς τα νοτιοανατολικά. Ωστόσο, τα σύνορα της Ευρώπης -μια έννοια που χρονολογείται από την κλασική αρχαιότητα- είναι κάπως αυθαίρετη, όπως ο όρος ήπειρος μπορεί να αναφέρεται σε μια πολιτιστική και πολιτική διάκριση ή μία φυσιογραφική.

Προορισμοί

Ανακάλυψε το επόμενο ταξίδι σου!

Ανακάλυψε τον επόμενο προορισμό που θα γνωρίσεις. Και εάν είσαι αναποφάσιστος…
Πάρε μια ιδέα.  Ιδέες για ταξίδια που θα σου χαρίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις!

Ιδέες για ταξίδι
Ταξίδι στην Ευρώπη. Κάνε διακοπές και γνώρισε όλη την Ευρώπη

Θέλετε να κάνετε μοναδικές διακοπές? Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη παρακάτω φόρμα και σύντομα κάποιος εκπρόσωπος μας  θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ξεκινήσετε το σχεδιασμό του ταξιδιού σας.