Caravel Travel
2310235554
6948832051
Barcelona, Spain
από 809 €
Βαρκελώνη, Ισπανία

Barcelona, Spain

Μεταφορές + Ξενοδοχείο
Δημιουργήθηκε: Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 - Αναχώρηση: Δευτέρα 13 Μαΐου 2024
Ref ID: 9135384
τιμή ανά άτομο από
809 €
για 2 Ενήλικες
Δημιουργήθηκε: Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 - Αναχώρηση: Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Σχετικά με τον προορισμό

Η Βαρκελώνη είναι μια πόλη στην ακτή της βορειοανατολικής Ισπανίας. Είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της αυτόνομης κοινότητας της Καταλονίας, καθώς και ο δεύτερος σε πληθυσμό δήμος της Ισπανίας. Με πληθυσμό 1,6 εκατομμυρίων εντός των ορίων της πόλης,[7] η αστική του περιοχή εκτείνεται σε πολλούς γειτονικούς δήμους εντός της επαρχίας της Βαρκελώνης και φιλοξενεί περίπου 4,8 εκατομμύρια ανθρώπους, καθιστώντας την την πέμπτη πιο πυκνοκατοικημένη αστική περιοχή στην Ευρωπαϊκή Ένωση μετά το Παρίσι. την περιοχή του Ρουρ, τη Μαδρίτη και το Μιλάνο. Είναι μια από τις μεγαλύτερες μητροπόλεις στη Μεσόγειο Θάλασσα, βρίσκεται στην ακτή ανάμεσα στις εκβολές των ποταμών Llobregat και Besòs και οριοθετείται στα δυτικά από την οροσειρά Serra de Collserola, η ψηλότερη κορυφή της οποίας είναι 512 μέτρα (1.680 πόδια). )

Περισσότερες πληροφορίες

Περιλαμβάνονται υπηρεσίες

13 Μαΐ
Μεταφορά αναχώρησης
Αναχώρηση
Aegean Airlines
Aegean Airlines Aegean Airlines - A3710
8:55 - Athens, Eleftherios Venizelos Intl (ATH)
11:05 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
Απευθείας Ναύλος: Light
Μεταφορά:  A3710
Κατηγορία καμπίνας: Economy
Όνομα ναύλου: Light
13 Μαΐ
Διαμονή
3 Νύχτες
16 περισσότερες εικόνες
Catalonia Atenas 8,1 Πολύ καλά
Barcelona - Στα 3,1 χιλιόμετρα από το κέντροB&B (ΔΩΜΆΤΙΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΌ) Av. Meridiana, 151, Barcelona 08026 Double room
Αυτό το κατάλυμα (Catalonia Atenas, Σαντ Μαρτί, Βαρκελώνη) απέχει 5 λεπτά με το αμάξι από: Λα Σαγράδα Φαμίλια και Λεωφόρος Passeig de Gràcia. Αυτό το ξενοδοχείο 4 αστέρων απέχει 3,5 χλμ. από: Πλατεία Plaça de Catalunya και 4 χλμ. από: Barcelona Cathedral (καθεδρικός ναός).Χαλαρώστε στο πλήρως εξοπλισμένο σπα, όπου μπορείτε να απολαύσετε μασάζ, θεραπείες περιποίησης σώματος και θεραπείες περιποίησης προσώπου. Είμαστε σίγουροι ότι θα εκτιμήσετε τις ψυχαγωγικές δυνατότητες, όπως: εξωτερική πισίνα, σάουνα και γυμναστήριο. Οι επιπλέον παροχές σε αυτό το ξενοδοχείο περιλαμβάνουν δωρεάν ασύρματο ίντερνετ, υπηρεσίες concierge και μηχάνημα αυτόματης πώλησης.Διαμείνετε σε ένα από τα 201 δωμάτιά μας, τα οποία διαθέτουν τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη. Mπορείτε να είστε πάντα online με δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο ίντερνετ κι επίσης παρέχονται για τη διασκέδασή σας δορυφορικά κανάλια. Τα μπάνια διαθέτουν μπανιέρες ή ντους και πιστολάκια μαλλιών. Οι παροχές περιλαμβάνουν τηλέφωνα και χρηματοκιβώτια. Παρέχεται επίσης οροφοκομία καθημερινά.Ικανοποιήστε την όρεξή σας για μεσημεριανό ή βραδινό στο μπαρ/lounge (Gastrobar) σε αυτό το ξενοδοχείο. Μπορείτε επίσης να μείνετε μέσα και να επωφεληθείτε από το room service (κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων ωρών μόνο). Με επιπλέον χρέωση είναι διαθέσιμο πρωινό (σε μπουφέ) τις καθημερινές μεταξύ 7:00 π.μ. - 10:30 π.μ. και τα σαββατοκύριακα μεταξύ 7:30 π.μ. - 11:00 π.μ..Στις σημαντικές παροχές περιλαμβάνονται δωρεάν εφημερίδες στο λόμπι, υπηρεσίες στεγνοκαθαριστηρίου/πλυντηρίων και ρεσεψιόν όλο το 24ωρο. Στους χώρους μας θα βρείτε στάθμευση χωρίς παρκαδόρο (με χρέωση).
16 Μαΐ
Μεταφορά μετ' επιστροφής
Επιστρέψει
Aegean Airlines
Aegean Airlines Aegean Airlines - A3711
12:00 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
15:50 - Athens, Eleftherios Venizelos Intl (ATH)
Απευθείας Ναύλος: Light
Μεταφορά:  A3711
Κατηγορία καμπίνας: Economy
Όνομα ναύλου: Light
1 Ασφαλίσεις
INT / SUPER Insurance (Travel Insurance with Cancellation Coverage up to 2000€) - Region (Single Country Continent) - Days (4)
τιμή ανά άτομο από
809 €
για 2 Ενήλικες
προσαρμόστε το
Κράτηση αυτής της ιδέας
Αυτή η ιδέα περιλαμβάνει
Προορισμοί 1
Μεταφορά 2
Διαμονή 1
Ασφάλειες 1

Οι ιδέες μας για ταξίδια

Δείτε εδώ τις προτεινόμενες ιδεες μας για ταξίδια

Περισσότερες ιδέες
Επικοινωνήστε μαζί μας