Caravel Travel
2310235554
6948832051
Caravel Travel
2310235554
6948832051
Athens, Mykonos & Santorini - 11 Days
από 1.469 €

Athens, Mykonos & Santorini - 11 Days

Πακέτο διακοπών
Δημιουργήθηκε: Τρίτη 9 Απριλίου 2024
Ref ID: 8872631
τιμή ανά άτομο από
1.469 €
για 2 Ενήλικες
Δημιουργήθηκε: Τρίτη 9 Απριλίου 2024
Προορισμοί: Αθήνα, Μύκονος, Σαντορίνη

Περιγραφή

Το ημερήσιο πρόγραμα σας

07 Οκτ
1. Αθήνα
Μείνετε από
Σχετικά με τον προορισμό:

Η Αθήνα πήρε το όνομά της από τη θεά της σοφίας Ahtenea, την οποία γιορτάζει η υπέροχη Ακρόπολη, η οποία έχει θέα τη σύγχρονη, κοσμοπολίτικη πόλη που είναι η Αθήνα σήμερα. Η Αθήνα είναι μια από τις παλαιότερες πόλεις του κόσμου και είναι η γενέτειρα της δυτικής φιλοσοφίας, της δημοκρατίας και του θεάτρου. Μέχρι σήμερα, η ελληνική πρωτεύουσα παραμένει ένα σημαντικό παγκόσμιο κέντρο πολιτισμού, με το ιστορικό της κέντρο, τις εμβληματικές κλασικές τοποθεσίες και τα μουσεία γεμάτα με αρχαία ελληνικά τεχνουργήματα. Η Ακρόπολη, που στέφεται από τον εμβληματικό Παρθενώνα, έχει ανακηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων απαγορεύτηκε στο ιστορικό κέντρο, το οποίο έχει γίνει ο πιο εντυπωσιακός πεζόδρομος στην Ευρώπη. Σε αυτό το αρχαιολογικό πάρκο, οι επισκέπτες θα παρακολουθήσουν την αντιθετική φύση αυτής της αρχαίας μητρόπολης, έχοντας τη δυνατότητα να επισκεφθούν το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, μια μοντέρνα κατασκευή υψηλής τεχνολογίας με φωτεινούς και ευάερους εκθεσιακούς χώρους καθώς και το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το μεγαλύτερο αρχαιολογικό μουσείο στην Ελλάδα. χτίστηκε τον 19ο αιώνα και αφιερώθηκε στην αρχαία ελληνική τέχνη. Η Ακρόπολη και το όρος Λυκαβηττός, τα ψηλότερα σημεία της πόλης, χρησιμοποιούνται ως προσανατολισμός αφού είναι ορατά από τα περισσότερα σημεία της Πλάκας, της παλιάς ιστορικής γειτονιάς. Η Πλάκα βρίσκεται κάτω από την Ακρόπολη και εκτείνεται σχεδόν μέχρι το Σύνταγμα, έδρα της Βουλής των Ελλήνων. Για μια γεύση από τον ηδονιστικό αθηναϊκό τρόπο ζωής θα πρέπει να επισκεφτεί κανείς το Μοναστηράκι, όπου οι ντόπιοι πηγαίνουν για φαγητό, ποτό και ανακατεύοντας. Η νυχτερινή ώρα ανήκει στον Ψυρρή, μια ζωντανή γειτονιά γνωστή για τα μπαρ, τους χώρους ζωντανής μουσικής και τα συναρπαστικά νυχτερινά κέντρα. Νοτιοανατολικά του κέντρου της πόλης, μια υπέροχη ακτή προσφέρει ονειρική θέα στο απαστράπτον γαλάζιο του Αιγαίου. Σίγουρα λίγες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες μπορούν να διεκδικήσουν αμμώδεις παραλίες και καθαρό νερό για κολύμπι με τόσο εύκολη πρόσβαση. Η Αθήνα λοιπόν προσφέρει τα καλύτερα και των δύο κόσμων – ένα φανταστικό διάλειμμα στην πόλη καθώς και χαλαρές διακοπές στην παραλία. Οι Αθηναίοι είναι εκπληκτικά φιλικοί και εξωστρεφείς και ο ενθουσιασμός τους για ευχάριστες αναζητήσεις της ζωής είναι τόσο μεταδοτικός που ακόμη και ο πιο σκληρός ταξιδιώτης θα αφιερώσει χρόνο για ατελείωτους καφέδες και τις βραδινές βόλτες, θα δειπνήσει μέχρι αργά και θα απολαύσει τη νυχτερινή ζωή της πόλης, πολύ αφότου έχει φύγει η υπόλοιπη Ευρώπη στο ΚΡΕΒΑΤΙ.


Περισσότερες πληροφορίες
07 Οκτ
Διαμονή
4 Νύχτες
08 Οκτ
Εισιτήρια
Acropolis and Parthenon Guided Walking Tour
Acropolis and Parthenon Guided Walking Tour
2 Είσοδοςs ( Adults from 18 to 100 years old: 2 )
2 hours 09:00 Acropolis tour without entrance tickets
Δείτε λεπτομέρειες
10 Οκτ
Εισιτήρια
Meteora DayTrip English or Spanish, option Lunch by Local agency
Meteora DayTrip English or Spanish, option Lunch by Local agency
2 Είσοδοςs ( Adults from 13 to 100 years old: 2 )
14 hours and 30 minutes 08:00 GROUP TOUR IN ENGLISH
Δείτε λεπτομέρειες
11 Οκτ
Μεταφορά από Αθήνα σε Μύκονος
SeaJets
SeaJets - SeaJets Mega Jet
8:30 - Athens, Piraeus Harbour
11:30 - Mykonos, Mykonos Harbour
3ω 0λ Απευθείας
Διαμονή/καθίσματα:Reserved Seat
Κατηγορία καμπίνας: Economy
11 Οκτ
2. Μύκονος
Μείνετε από
Σχετικά με τον προορισμό: Η Μύκονος είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός στα ελληνικά νησιά των Κυκλάδων, που βρίσκεται στη μέση του Αιγαίου. Στη δεκαετία του 1960, η Μύκονος έγινε μια μποέμ Μέκκα και είναι πλέον ένα από τα πιο λαμπερά θέρετρα διακοπών στη χώρα που επιδεικνύει με χαρά το καυτό στυλ και τη φήμη της. Αυτή η κεντρική κυκλαδίτικη περιοχή ήταν για χρόνια το κορυφαίο μεσογειακό θέρετρο για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες, αν και πρόσφατα η Μύκονος προσπάθησε να επανεφεύρει τον εαυτό της για μια πιο ποικίλη πελατεία, αν και η νυχτερινή ζωή εξακολουθεί να είναι πολύ φιλική προς τους ομοφυλόφιλους, είναι ένας παράδεισος για κάθε γλεντζέ με δυνατές και μεγάλες νύχτες. Η Χώρα ή πόλη της Μυκόνου είναι η κύρια πόλη του νησιού. Είναι γεμάτη με στενά, ελικοειδή δρομάκια, ασβεστωμένα κτίρια με μπλε διακοσμητικά, ωραία εστιατόρια, καταστήματα ρούχων και κοσμημάτων, ψαραγορά και λαχαναγορά. Είναι μια από τις πιο κοσμοπολίτικες και πολυσύχναστες πόλεις του Αιγαίου. Εκτός από τη Χώρα, υπάρχει μόνο μία άλλη πόλη στο νησί, η Άνω Μερά. Η Άνω Μερά είναι πιο ήσυχη και λιγότερο τουριστική. Ενώ βρίσκεστε εδώ, επισκεφθείτε το Μοναστήρι της Παναγίας της Τουρλιανής, μια παραδοσιακή ελληνική ορθόδοξη εκκλησία που έχει ένα όμορφο τέμπλο. Το νησί είναι ξηρό και άγονο, αλλά υπάρχουν μερικές ωραίες, αμμώδεις παραλίες, οι δύο πιο γνωστές είναι ο Παράδεισος και ο Σούπερ Παράδεισος, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες παραλίες που μπορείτε να αναζητήσετε γύρω από το νησί. Από το γοητευτικό λιμάνι, πάρτε μια βάρκα για τις παραλίες ή για τη Δήλο και θα ταξιδέψετε από το παρόν στο αρχαίο παρελθόν, από το ένα σύνολο μύθων στο άλλο.
Περισσότερες πληροφορίες
11 Οκτ
Διαμονή
3 Νύχτες
12 Οκτ
Εισιτήρια
Half-Day Highlights of Mykonos Tour
Half-Day Highlights of Mykonos Tour
2 Είσοδοςs ( Adults from 13 to 78 years old: 2 )
3 hours and 30 minutes 10:15 Half-Day Highlights of Mykonos Tour
Δείτε λεπτομέρειες
13 Οκτ
Εισιτήρια
Catamaran Day & Sunset Cruises with meals Drinks and transportation
Catamaran Day & Sunset Cruises with meals Drinks and transportation
2 Είσοδοςs ( Adults from 6 to 81 years old: 2 )
5 hours 15:30 Semi Private Gold Sunset
Δείτε λεπτομέρειες
14 Οκτ
Μεταφορά από Μύκονος σε Σαντορίνη
SeaJets
SeaJets - SeaJets Worldchampion Jet
9:50 - Mykonos, Mykonos Harbour
11:40 - Santorini, Santorini Harbour
1ω 50λ Απευθείας
Διαμονή/καθίσματα:Reserved Seat
Κατηγορία καμπίνας: Economy
14 Οκτ
3. Σαντορίνη
Μείνετε από
Σχετικά με τον προορισμό:

Σχηματισμένη από την τεράστια ηφαιστειακή έκρηξη που έδωσε το έναυσμα για τον θρύλο της Ατλαντίδας, η Σαντορίνη είναι το πιο εντυπωσιακό νησί του Αιγαίου. Το νησί είναι στην πραγματικότητα το εξωτερικό χείλος ενός βυθισμένου ηφαιστείου. Ολόκληρη η ανατολική ακτή του είναι μια διαδοχή μικρών πόλεων σε ψηλούς λόφους. Τα Φηρά είναι η δραματική πρωτεύουσα του νησιού. Σκαρφαλωμένη στους βράχους, με θέα στη θάλασσα, η πόλη των Φηρών μοιράζεται με τον Παρθενώνα τη φήμη των πιο γνωστών εικόνων της Ελλάδας. Τα στενά δρομάκια είναι γεμάτα με καταστήματα με σουβενίρ, υπέροχες μπουτίκ και πολλά κοσμηματοπωλεία. Διαθέτει δύο όμορφες εκκλησίες, την Ελληνορθόδοξη και τον Καθολικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή. Διαθέτει επίσης ένα μικρό τοπικό μουσείο. Η νυχτερινή ζωή στα Φηρά είναι επίσης αρκετά ζωντανή με καλά εστιατόρια και μπαρ, καθώς και μερικά νυχτερινά κέντρα. Η πόλη είναι ένα θέαμα από μόνη της, με κορύφωση το ηλιοβασίλεμα. Ένα άλλο υπέροχο μέρος για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα είναι η πόλη της Οίας, ένα μικρό χωριό κολλημένο στο βραχώδες σημείο της γης στο βόρειο άκρο του νησιού, 300 μέτρα πάνω από τη θάλασσα. Οι παραλίες στη Σαντορίνη είναι πολύ διαφορετικές από άλλες παραλίες στην Ελλάδα λόγω των ιδιαίτερων γεωγραφικών τους χαρακτηριστικών. Κόκκινα και μαύρα ηφαιστειακά βότσαλα απλώνονται στις όχθες των παραλιών της Σαντορίνης και οι απότομοι βράχοι προσφέρουν μια γραφική ατμόσφαιρα. Η πιο γνωστή από τις παραλίες της Σαντορίνης είναι η Κόκκινη παραλία, ενώ ιδιαίτερα δημοφιλείς είναι η Περίσσα, το Καμάρι και ο Περίβολος. Η Σαντορίνη είναι ένας πραγματικά υπέροχος προορισμός. Η τοποθεσία ορισμένων από τις σημαντικότερες πόλεις της κατά μήκος του χείλους της καλντέρας στην κορυφή του βράχου είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά όμορφα αξιοθέατα στον κόσμο. Τα κτίρια φαίνεται να αψηφούν τη βαρύτητα με τον τρόπο που προσκολλώνται στους βράχους και στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο σαν τόσοι πολλοί κύβοι ζάχαρης. Οι αμμώδεις, πολύχρωμες παραλίες είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα.

Περισσότερες πληροφορίες
14 Οκτ
Διαμονή
3 Νύχτες
15 Οκτ
Εισιτήρια
Santorini Classic Catamaran Cruise with Meal Drinks and Transfers
Santorini Classic Catamaran Cruise with Meal Drinks and Transfers
2 Είσοδοςs ( Adults from 10 to 100 years old: 2 )
5 hours 14:00 Sunset Cruise
Δείτε λεπτομέρειες
16 Οκτ
Εισιτήρια
Flying Dress Photoshoot in Santorini with Hotel Pickup
Flying Dress Photoshoot in Santorini with Hotel Pickup
2 Είσοδοςs ( Adults from 18 to 76 years old: 2 )
2 hours Flying Dress Photoshoot in Santorini with pick up
Δείτε λεπτομέρειες
1 Ασφαλίσεις
INT / SUPER Insurance (Travel Insurance with Cancellation Coverage up to 2000€) - Region (Single Microsite Country) - Days (11)
τιμή ανά άτομο από
1.469 €
για 2 Ενήλικες
προσαρμόστε το
Κάντε κράτηση απευθείας χωρίς αλλαγές
Σύνοψη ταξιδιού
2 Ενήλικες
νύχτες 10
Αυτή η ιδέα περιλαμβάνει
Προορισμοί 3
Μεταφορά 2
Διαμονή 3
Δραστηριότητες 6
Ασφάλειες 1

Οι ιδέες μας για ταξίδια

Δείτε εδώ τις προτεινόμενες ιδεες μας για ταξίδια

Περισσότερες ιδέες
Επικοινωνήστε μαζί μας