Caravel Travel
2310235554
6948832051
Santorini like a local, Greece
από 274 €
Σαντορίνη, Ελλάδα

Santorini like a local, Greece

Πακέτο διακοπών
Δημιουργήθηκε: Πέμπτη 4 Απριλίου 2024
Ref ID: 8797569
τιμή ανά άτομο από
274 €
για 2 Ενήλικες
Δημιουργήθηκε: Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Περιγραφή

Σχετικά με τον προορισμό

Σχηματισμένη από την τεράστια ηφαιστειακή έκρηξη που έδωσε το έναυσμα για τον θρύλο της Ατλαντίδας, η Σαντορίνη είναι το πιο εντυπωσιακό νησί του Αιγαίου. Το νησί είναι στην πραγματικότητα το εξωτερικό χείλος ενός βυθισμένου ηφαιστείου. Ολόκληρη η ανατολική ακτή του είναι μια διαδοχή μικρών πόλεων σε ψηλούς λόφους. Τα Φηρά είναι η δραματική πρωτεύουσα του νησιού. Σκαρφαλωμένη στους βράχους, με θέα στη θάλασσα, η πόλη των Φηρών μοιράζεται με τον Παρθενώνα τη φήμη των πιο γνωστών εικόνων της Ελλάδας. Τα στενά δρομάκια είναι γεμάτα με καταστήματα με σουβενίρ, υπέροχες μπουτίκ και πολλά κοσμηματοπωλεία. Διαθέτει δύο όμορφες εκκλησίες, την Ελληνορθόδοξη και τον Καθολικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή. Διαθέτει επίσης ένα μικρό τοπικό μουσείο. Η νυχτερινή ζωή στα Φηρά είναι επίσης αρκετά ζωντανή με καλά εστιατόρια και μπαρ, καθώς και μερικά νυχτερινά κέντρα. Η πόλη είναι ένα θέαμα από μόνη της, με κορύφωση το ηλιοβασίλεμα. Ένα άλλο υπέροχο μέρος για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα είναι η πόλη της Οίας, ένα μικρό χωριό κολλημένο στο βραχώδες σημείο της γης στο βόρειο άκρο του νησιού, 300 μέτρα πάνω από τη θάλασσα. Οι παραλίες στη Σαντορίνη είναι πολύ διαφορετικές από άλλες παραλίες στην Ελλάδα λόγω των ιδιαίτερων γεωγραφικών τους χαρακτηριστικών. Κόκκινα και μαύρα ηφαιστειακά βότσαλα απλώνονται στις όχθες των παραλιών της Σαντορίνης και οι απότομοι βράχοι προσφέρουν μια γραφική ατμόσφαιρα. Η πιο γνωστή από τις παραλίες της Σαντορίνης είναι η Κόκκινη παραλία, ενώ ιδιαίτερα δημοφιλείς είναι η Περίσσα, το Καμάρι και ο Περίβολος. Η Σαντορίνη είναι ένας πραγματικά υπέροχος προορισμός. Η τοποθεσία ορισμένων από τις σημαντικότερες πόλεις της κατά μήκος του χείλους της καλντέρας στην κορυφή του βράχου είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά όμορφα αξιοθέατα στον κόσμο. Τα κτίρια φαίνεται να αψηφούν τη βαρύτητα με τον τρόπο που προσκολλώνται στους βράχους και στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο σαν τόσοι πολλοί κύβοι ζάχαρης. Οι αμμώδεις, πολύχρωμες παραλίες είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα.

Περισσότερες πληροφορίες

Περιλαμβάνονται υπηρεσίες

13 Μαΐ
Διαμονή
3 Νύχτες
16 περισσότερες εικόνες
Nissos Thira Hotel 8,4 Πολύ καλά
Santorini - Στα 0,1 χιλιόμετρα από το κέντροB&B (ΔΩΜΆΤΙΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΌ) Fira, Santorini 84700 Double / twin room: exclusive deal
Αυτό το κατάλυμα (Nissos Thira Hotel, Σαντορίνη) απέχει 1 λεπτά με το αμάξι από: Καλδέρα της Σαντορίνης και 10 λεπτά από: Λιμάνι Αθηνιός. Αυτό το ξενοδοχείο απέχει 11,7 χλμ. από: Παραλία της Περίσσας και 7,7 χλμ. από: Παραλία Καμάρι.Επωφεληθείτε από τις ψυχαγωγικές δυνατότητες που προσφέρονται, όπως εποχική εξωτερική πισίνα και ποδήλατα για ενοικίαση. Σε αυτό το ξενοδοχείο θα βρείτε επίσης δωρεάν ασύρματο ίντερνετ και υπηρεσίες concierge.Νιώστε σαν στο σπίτι σας σε ένα από τα 19 δωμάτια με μοναδική διακόσμηση ανά δωμάτιο, όπου υπάρχουν ψυγείο και τηλεοράσεις LCD. Τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνια. Mπορείτε να είστε πάντα online με δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο ίντερνετ κι επίσης παρέχονται για τη διασκέδασή σας δορυφορικά κανάλια. Τα ιδιωτικά μπάνια με ντουζιέρες διαθέτουν πιστολάκια μαλλιών και μπουρνούζια.Σερβίρεται δωρεάν πρωινό (σε μπουφέ) καθημερινά μεταξύ 8:00 π.μ. - 10:00 π.μ..Στις σημαντικές παροχές περιλαμβάνονται ρεσεψιόν όλο το 24ωρο, αποθήκευση αποσκευών και χρηματοκιβώτιο στη ρεσεψιόν. Με επιπλέον χρέωση παρέχεται λεωφορειάκι για μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο (διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο) και στους χώρους μας θα βρείτε επίσης δωρεάν στάθμευση χωρίς παρκαδόρο.
14 Μαΐ
Εισιτήρια
Volcanic Islands Cruise: Volcano, Hot Spring and Thirassia with Optional Free Time in Oia
Volcanic Islands Cruise: Volcano, Hot Spring and Thirassia with Optional Free Time in Oia
2 Είσοδοςs ( Adults from 10 years old: 2 )
6 ώρες In English + Free time in Oia (09:45)
Μη επιστρέψιμη
Δείτε λεπτομέρειες
15 Μαΐ
Εισιτήρια
Santorini Traditional Bus Tour with Sunset in Oia - Full-Day Tour
Santorini Traditional Bus Tour with Sunset in Oia - Full-Day Tour
2 Είσοδοςs ( Adults from 10 years old: 2 )
11 ώρες In English (10:30)
Μη επιστρέψιμη
Δείτε λεπτομέρειες
τιμή ανά άτομο από
274 €
για 2 Ενήλικες
προσαρμόστε το
Κάντε κράτηση απευθείας χωρίς αλλαγές
Σύνοψη ταξιδιού
2 Ενήλικες
νύχτες 3
Αυτή η ιδέα περιλαμβάνει
Προορισμοί 1
Διαμονή 1
Δραστηριότητες 2

Οι ιδέες μας για ταξίδια

Δείτε εδώ τις προτεινόμενες ιδεες μας για ταξίδια

Περισσότερες ιδέες
Επικοινωνήστε μαζί μας