Ντίσελντορφ, 5 ημέρες
από 365 €
Dusseldorf, Germany

Ντίσελντορφ, 5 ημέρες

Flight & Hotel
Δημιουργήθηκε: Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023
Ref ID: 4664748
τιμή ανά άτομο από
365 €
για 2 Ενήλικες s
Δημιουργήθηκε: Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Σχετικά με τον προορισμό

Αυτό το πρώην ψαροχώρι είναι τώρα ένα από τα πιο σημαντικά επιχειρηματικά και εμπορικά κέντρα στη Γερμανία. Η πρωτεύουσα της Πολιτείας του Βορείου Ρηνανού - Βεστφαλίας, το Ντίσελντορφ είναι μια κομψή και μοντέρνα πόλη με μια ήσυχη απλότητα και μια χαρούμενη ατμόσφαιρα. Είναι επίσης η πρωτεύουσα της μόδας της Γερμανίας. Περισσότερο από το 80% του Altstadt της πόλης, της παλιάς συνοικίας κατά μήκος του Ρήνου, καταστράφηκε κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά ανακατασκευάστηκε και παραμένει ένας μαγευτικός καταφύγιο από λιθόστρωτα δρομάκια. Η καρδιά της παλιάς συνοικίας είναι η Marktplatz όπου βρίσκουμε το Rathaus, ένα αναγεννησιακό κτίριο που στεγάζει το δημαρχείο. Το ανακαινισμένο Rathaus κοιτάζει στο άγαλμα του εκλέκτορα Jan Wellem. Μπορείτε να επισκεφθείτε το μαυσωλείο του εκλογέα στο όμορφο πρώιμο μπαρόκ St Andreas Kirche. Μια άλλη εκκλησία που αξίζει να επισκεφτείτε είναι η Βασιλική του Αγίου Λαυρεντίου, η οποία είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα λατρευτικά μέρη της πόλης. Η όμορφη εκκλησία χτίστηκε τον 14ο αιώνα και θεωρείται ένα από τα παλαιότερα κτίρια της πόλης. Οι λάτρεις της τέχνης είναι τυχεροί αφού η πόλη έχει πολλά ενδιαφέροντα μουσεία, ιδιαίτερα μουσεία τέχνης. Το MedienHafen είναι η ακμάζουσα συνοικία του λιμανιού που έρχεται σε αντίθεση με τον ιστορικό πυρήνα με τα μοντέρνα γυάλινα κτίρια και την αφθονία των κομψών ποτών και των εστιατορίων. Με τη ζωντανή πολιτιστική, γαστρονομική και νυχτερινή ζωή του, το Ντίσελντορφ είναι μια πόλη που τα έχει όλα.
Περισσότερες πληροφορίες

Περιλαμβάνονται υπηρεσίες

23 Μαρ
Μεταφορά από Θεσσαλονίκη σε Ντίσελντορφ
Αναχώρηση
Aegean Airlines
Aegean Airlines Aegean Airlines - A3540
10:10 - Thessaloniki, Thessaloniki Airport "Makedonia" (SKG)
12:00 - Duesseldorf, Dusseldorf (DUS)
0 PC Απευθείας Ναύλος: FLEX
Μεταφορά:  A3540
Κατηγορία καμπίνας: Economy
Όνομα ναύλου: FLEX
23 Μαρ
Διαμονή
4 Νύχτες
Premier Inn Premier Inn Duesseldorf City Friedrichstadt 82% Πολύ καλά
DUSSELDORF - Στα 1,5 χιλιόμετρα από το κέντροΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΝΟHARKORTSTRASSE 14--DUSSELDORF, DUSSELDORF 40210 Double room - accessible
With Dusseldorf Central Station just next door and top attractions like the Rhine Promenade only a 10-minute drive away, our Premier Inn Dusseldorf City Friedrichstadt is in an ideal spot for getting the most out of holidays in Dusseldorf. Visit the Rhine Tower and see the city's sights from above, explore historic German landmarks at Dusseldorf's Old Town, and go shopping in Dusseldorf along the famous Konigsallee. Plus, culture lovers won't want to miss visiting top Dusseldorf attractions like Museum Kunstpalast. After days out in Dusseldorf, you can look forward to laid-back evenings at our family-friendly hotel, and a great night's sleep on a comfy Hypnos bed.
27 Μαρ
Μεταφορά από Ντίσελντορφ σε Θεσσαλονίκη
Επιστρέψει
Aegean Airlines
Aegean Airlines Aegean Airlines - A3541
12:50 - Duesseldorf, Dusseldorf (DUS)
16:25 - Thessaloniki, Thessaloniki Airport "Makedonia" (SKG)
0 PC Απευθείας Ναύλος: FLEX
Μεταφορά:  A3541
Κατηγορία καμπίνας: Economy
Όνομα ναύλου: FLEX
τιμή ανά άτομο από
365 €
για 2 Ενήλικες s
προσαρμόστε το
Κάντε κράτηση απευθείας χωρίς αλλαγές
Αυτή η ιδέα περιλαμβάνει
Προορισμοί 1
Μεταφορά 2
Διαμονή 1

Οι ιδέες μας για ταξίδια

Δείτε εδώ τις προτεινόμενες ιδεες μας για ταξίδια

Περισσότερες ιδέες
Επικοινωνήστε μαζί μας