0030-2310-235554

Δευ - Πα 09.00 - 19.00 Σάββατο 09.00 - 14.00

Top
Εκδρομές για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής | Caravel Travel Services
fade
10389
page-template-default,page,page-id-10389,page-parent,cookies-not-set,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.8.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Εκδρομές για ΗΠΑ

Travel-map-icon Οργανωμένα και Ατομικά ταξίδια σε ΗΠΑ  | Εκδρομές για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

airplane-travelling around the world with Caravel Travel Services-icon  Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη | Προσφορές πακέτων για ΗΠΑ

Εκδρομές για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ταξιδέψτε και γνωίστε τις ΗΠΑ. Οι πολιτείες των ΗΠΑ είναι συνολικά 50, με τελευταία ένταξη εκείνη της πολιτείας της Χαβάης. Κάθε πολιτεία αποτελεί αυτόνομο κράτος. Νέα Υόρκη, Μαϊάμι, Ορλάντο, Σαν Φρανσίσκο. Κάθε πόλη ξεχωριστή με τα μοναδικά χαρακτηριστικά της. Γνωρίστε τις ΗΠΑ. Κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα μοναδικό ταξίδι με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Κάθε πόλη ξεχωριστή με τα μοναδικά χαρακτηριστικά της.

Πληροφορίες | Επικοινωνία

Έχετε απορίες σχετικά με τον σχεδιασμό του ταξιδιού που θέλετε να κάνετε (κράτηση εισιτηριών, booking δωματίου κτλπ.). Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε τις απορίες σας και να σχεδιάσουμε το ταξίδι σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

 

 

 

Για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR), συμφωνώ με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου.