0030-2310-235554

Δευ - Πα 09.00 - 19.00 Σάββατο 09.00 - 14.00

Top
Το Ντουμπάι τη νύχτα | Caravel Travel Services
fade
8120
post-template-default,single,single-post,postid-8120,single-format-standard,cookies-not-set,mkd-core-1.1.1,mkdf-social-login-1.1,mkdf-tours-1.3,voyage-ver-1.5,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-dark-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
27 Σεπ

Το Nτουμπάι τη νύχτα!

Νυχτερινό Ντουμπάι

Είναι μια από τις πιο σύγχρονες πόλεις, αποτελούμενη από τεχνητές νησίδες, ενώ διαθέτει και τον πιο υψηλό ουρανοξύστη του πλανήτη.Το Ντουμπάι (αραβ.: دبيّ) είναι ένα από τα επτά εμιράτα και θεωρείται η μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Βρίσκεται στα παράλια του Περσικού κόλπου, βορειοανατολικά από το Άμπου Ντάμπι, δίπλα στη Σάρζα.

 Το Ντουμπάι δεν ενδείκνυται για τους φυσιολάτρες αλλά είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους λατρεύουν την πολυτέλεια. Όλα τα φυτά και δέντρα που θα συναντήσει κανείς εδώ, είναι εισαγόμενα, ενώ έχουν κατασκευάσει μικρά ποταμάκια που δίνουν άλλη νότα στην πόλη. Μεγάλα εμπορικά κέντρα, πολυτελή ξενοδοχεία και προσεγμένα σαλόνια ομορφιάς (beauty saloons) είναι οι προορισμοί πολλών Ευρωπαίων, Αμερικανών αλλά και ντόπιων κατοίκων. Είναι μια από τις πιο σύγχρονες πόλεις, αποτελούμενη από τεχνητές νησίδες, ενώ διαθέτει και τον πιο υψηλό ουρανοξύστη του πλανήτη, το Μπουρτζ Χαλίφα.

Το Ντουμπάι είναι το μεγαλύτερο εμπορικό, οικονομικό και τουριστικό κέντρο της χώρας. Η πόλη έχει δύο λιμάνια, από το Σεπτέμβριο του 2009 μετρό και μεγάλο διεθνές λιμάνι. (Dubai International Airport). Μία από τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, η Emirates Airlines, εδρεύει στο Ντουμπάι.

 Twisted Marina

night-time-dubai-looks-like-it-came-straight-from-a-sci-fi-movie-2__880

Dubai Marina Skylinenight-time-dubai-looks-like-it-came-straight-from-a-sci-fi-movie-3__880

Blade Runner

night-time-dubai-looks-like-it-came-straight-from-a-sci-fi-movie-4__880

Gold Marina

night-time-dubai-looks-like-it-came-straight-from-a-sci-fi-movie-5__880 (1)

A Million Lights

night-time-dubai-looks-like-it-came-straight-from-a-sci-fi-movie-6__880

Curved Marina

Shooting Time

night-time-dubai-looks-like-it-came-straight-from-a-sci-fi-movie-8__880

A Small World

night-time-dubai-looks-like-it-came-straight-from-a-sci-fi-movie-9__880

Ring of Darkness

night-time-dubai-looks-like-it-came-straight-from-a-sci-fi-movie-10__880

Super Sci-Fi

night-time-dubai-looks-like-it-came-straight-from-a-sci-fi-movie__880

Caravel Travel