0030-2310-235554

Δευ - Πα 09.00 - 19.00 Σάββατο 09.00 - 14.00

Top
Καλοκαιρινές Διακοπές στα Κύθηρα | Caravel Travel Services
fade
12613
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-12613,cookies-not-set,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.8.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,mkdf-title-with-subtitle,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Κύθηρα

Καλώς Ήλθες στο Νησί της Αφροδίτης

Κύθηρα

Καλοκαίρι στα Κύθηρα | Καλοκαιρινές Διακοπές

Tο νησί της Αφροδίτης

Καλοκαιρινές διακοπές στα Κύθηρα, το Τσιρίγο των Ενετών, το νησί της Αφροδίτης των Αρχαίων, το ορμητήριο των Πειρατών. Μόλις το γνωρίσετε θα το ερωτευτείτε. Θα σας τα προσφέρει όλα απλόχερα: επιβλητικές καστροπολιτείες, μυσταγωγικά σπήλαια, γραφικούς κολπίσκους, χωριά και παραλίες για κάθε προτίμηση και επιθυμία. Αυτές οι διακοπές στην Ελλάδα θα είναι συναρπαστικές. «Un mondo fa un mondo, e il Cerigo un altro mondo» (Όλος ο κόσμος φτιάχνει έναν κόσμο, το Τσιρίγο είναι ένας άλλος κόσμος). Αυτό έλεγαν για τα Κύθηρα οι Ενετοί. Και είναι αλήθεια, αρκεί να το εξερευνήσετε.

Καλοκαιρινές Διακοπές στα Κύθηρα

Τα Κύθηρα βρίσκονται στην νότια Ελλάδα, ανάμεσα στην Πελοπόννησο και την Κρήτη, στο σημείο που το Ιόνιο, το Αιγαίο και το Κρητικό πέλαγος συναντώνται.

Το αποκαλούσαν «μάτι της Κρήτης», γιατί ελέγχει τα τρία μεγαλύτερα πελάγη στην Ελλάδα: το Ιόνιο, το Αιγαίο και το Κρητικό. Περπατώντας στο κάστρο της Χώρας, η εποχή των Ενετών αναβιώνει. Το Παλάτι των Προβλεπτών, οι φυλακές, η παλιά στέρνα, η Μυρτιδιώτισσα, ο Παντοκράτορας όλα είναι ακόμη εκεί, σηματοδότες και προστάτες της μακρόχρονης ιστορίας των Κυθήρων.

Η καστροπολιτεία του Αγίου Δημητρίου, η παλιά πρωτεύουσα του νησιού και το σημαντικότερο ίσως ιστορικό αξιοθέατο του νησιού, είναι ένας τόπος όπου οι θρύλοι ζωντανεύουν. Κτισμένη από Μονεμβασίτες τον 12ο αιώνα, στα 216 μέτρα ύψος, πάνω σε δύο φαράγγια, ήταν αθέατη από τη θάλασσα. Παρ’ όλα αυτά ο τρομερός ναύαρχος του τουρκικού στόλου και πρώην πειρατής Χαϊρεντίν Μπαρμπαρόσσα την ανακάλυψε, την πολιόρκησε και την κατέστρεψε ολοσχερώς. Στο χώρο θα δείτε ερείπια από 80 σπίτια και 20 εκκλησίες, ενώ διατηρείται ο εξαιρετικής αρχιτεκτονικής ναός της Αγίας Βαρβάρας.

 Booking | Καλοκαιρινές διακοπές 2019.

Αν αποφασίσατε αυτό το καλοκαίρι να απολαύσετε τις μοναδικές ομορφιές των νησιών μας μην καθυστερείτε γιατί πολύ σύντομα οι διαθεσιμότητες θα εξαντληθούν!
Το καλοκαιράκι σχεδόν έφτασε και εσύ δεν έχεις αποφασίσει ακόμη που θα κάνεις καλοκαιρινές διακοπές ?

Μην καθυστερείτε γιατί πολύ σύντομα οι διαθεσιμότητες θα εξαντληθούν!

 

 

 

 

 

 

 

 


 
ΝΑΙΟΧΙ

Κατηγορία Αυτοκινήτου

Για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR), συμφωνώ με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου.
Χάρτης