0030-2310-235554

Δευ - Πα 09.00 - 19.00 Σάββατο 09.00 - 14.00

Top
Καλοκαίρι στην Ίο | Caravel Travel Services
fade
13847
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-13847,cookies-not-set,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.8.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Ίος

Καλοκαίρι στην Ίο

Η φήμη της ξεπερνάει τα λόγια: η Ίος σάς προσκαλεί στις παραλίες και τα σοκάκια της Χώρας της, για να διασκεδάσετε στο πιο κεφάτο καλοκαιρινό πάρτι των Κυκλάδων. Μουσική στη διαπασών, χαρούμενες φωνές, όλου του κόσμου οι γλώσσες, χορός, ιδρωμένα κορμιά, σφηνάκια… Κι όλοι γίνονται μια παρέα μέχρι το πρωί. Το άλλο πρόσωπο της Χώρας; Πέρα από τα μπαρ, θα βρείτε κυκλαδίτικα σπίτια, στοές, καφέ, παιδιά στις πλατείες, ασπρισμένα σκαλιά, καλόγουστα μαγαζάκια, εστιατόρια με διεθνή κουζίνα και την Παναγία Γκρεμιώτισσα να επιβλέπει και να προστατεύει. Η Ίος είναι οι διακοπές κεφιού που ονειρευόσασταν το χειμώνα. Ένα ελληνικό νησί, όπου η ξέφρενη διασκέδαση παίρνει σάρκα και οστά. Αλλά είναι και κάτι άλλο πιο βαθύ: η ομορφιά του πρωινού…με φόντο το Αιγαίο… μετά το πάρτι.

 

Αξίζει να δείτε στην Ίο

Το ατέλειωτο πάρτι των Κυκλάδων
Γράφεται σαν το λειτουργικό της Apple: iOS! Και είναι το ίδιο μοναδική, αλλά ακόμη πιο όμορφη. Στην Ίο η διασκέδαση δεν έχει όρια, ούτε σύνορα. Μια μακρόχρονη παράδοση την έχει συνδέσει με την ξέφρενη διασκέδαση και τα καλοκαιρινά πάρτι. Σε αυτές τις διακοπές κεφιού είναι καλεσμένοι νέοι από όλο τον πλανήτη: την Αυστραλία, την Ιταλία, την Αυστρία, την Αμερική, την Αγγλία, τη Σουηδία… Εκτόνωση, απελευθέρωση και ύμνος χαράς αφιερωμένος στα ατέλειωτα καλοκαίρια στο Αιγαίο.

Μυλοπότας, η παραλία σταρ
Εδώ η διασκέδαση ξεκινάει από νωρίς: βουτιά στον  Μυλοπότα με τον εντυπωσιακό κόλπο! Μια παραλία με πρασινογάλαζα διάφανα νερά, μπαρ, άμμο, θαλάσσια σπορ, καφέ και… το πάρτι ξεκινά. Είστε έτοιμοι;

Κοντά στο δημοτικό σχολείο της Χώρα θα βρείτε τη μοναδική καθολική εκκλησία της Ίου, που βρίσκεται εκεί από τον 14ο αιώνα.

Ακολουθήστε το μονοπάτι: οι ξερολιθιές περιβάλλουν με τη μορφή σπείρας τον λόφο του Σκάρκου. Οι Νιώτες τις λένε «καράβολα», δηλαδή σαλιγκάρια. Εδώ, σε απόσταση λίγων λεπτών από τη Χώρα, ανακαλύφθηκε ένας πολύ σημαντικός οικισμός της Πρωτοκυκλαδικής περιόδου. Περιπλανηθείτε στον οργανωμένο αρχαιολογικό χώρο και δείτε τα ευρήματα στο αρχαιολογικό μουσείο της Χώρας.

 

 

 

 

 

 

 

 


 
ΝΑΙΟΧΙ

Κατηγορία Αυτοκινήτου

Για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR), συμφωνώ με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου.
Χάρτης