0030-2310-235554

Δευ - Πα 09.00 - 19.00 Σάββατο 09.00 - 14.00

Top
Ταξίδι στην Ιαπωνία | Caravel Travel Services
fade
427
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-427,cookies-not-set,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.8.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,mkdf-title-with-subtitle,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Ιαπωνία

Μοντέρνες μεγαλουπόλεις με πανέμορφα φυσικά τοπία

Ιαπωνία

Travel-map-icon Ταξίδι στην Ιαπωνία, ατομικό και γαμήλιο ταξίδι.

Ταξίδι στην Ιαπωνία. Η πατρίδα του σούμο και του τζούντο, του σούσι και του σακέ, των σαμουράι και των γκεισών, της Honda και Τoyota.. Η Ιαπωνία ποτελείται από 3.000 νησιά, από τα οποία τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά είναι το Hokkaido, το Honshu, το Shikoku και το Kyushu. Η Ιαπωνία είναι η χώρα των μεγάλων αντιθέσεων…

Συνδυάζει μοντέρνες μεγαλουπόλεις με πανέμορφα φυσικά τοπία, ενώ κάθε περιοχή της έχει να προσφέρει κάτι το ξεχωριστό, συνεπαίρνοντας τους επισκέπτες της. Τα περισσότερα νησιά της χώρας είναι ορεινά, ενώ αρκετά είναι ηφαιστειογενή. Η Ιαπωνία έχει πληθυσμό 128 εκατ. Κατοίκους, ενώ μόνο το Τόκυο, μαζί με τα προάστια του αποτελεί τη μεγαλύτερη μητρόπολη του κόσμου, με πληθυσμό σχεδόν 30 εκατομμύρια κατοίκους! Ένα από τα πιο συναρπαστικά στοιχεία της Ιαπωνίας είναι η διαφορετικότητα της απέναντι στη Δύση. Παρότι τα τελευταία χρόνια δεν έχει αποφύγει τις δυτικές επιρροές, η χώρα εξακολουθεί να μένει πιστή στις παραδόσεις της.

Πληροφορίες

Πρωτεύουσα
Τόκιο
Νόμισμα
Γεν.
Επίσημη γλώσσα
Ιαπωνικά.
Διαφορά ώρας από την Ελλάδα
+7 ώρες το χειμώνα και +6 ώρες το καλοκαίρι.
Μεταφορές
Το δίκτυο μαζικής μεταφοράς είναι από τα πιο εξελιγμένα παγκοσμίως και προσφέρει έναν άνετο τρόπο μετακίνησης τόσο μεταξύ των πόλεων όσο και μέσα σ’ αυτές. Χαρακτηριστικό, το τρένο «βολίδα» που συνδέει τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.
Αγορές
Η Ιαπωνία είναι ο παράδεισος των καταναλωτών με καλής ποιότητας προϊόντα, κυρίως ηλεκτρικά είδη, αλλά και παραδοσιακά έργα τέχνης, κεραμικά, υφάσματα και μεταξωτά. Εκτός από τα σύγχρονα εμπορικά κέντρα, ενδιαφέρουν παρουσιάζουν και οι υπαίθριες αγορές.
Γαστρονομία
Χαρακτηριστική και η κουζίνα της χώρας με το γνωστό σ’ όλους σούσι, αλλά και ένα πλήθος διαφορετικών γεύσεων.
Κλίμα
Λόγω της μεγάλης έκτασης, το κλίμα υφίσταται διαφοροποιήσεις ανάλογα με το γεωγραφικό πλάτος και υψόμετρο. Η μέση θερμοκρασία το καλοκαίρι είναι 30οC και τον χειμώνα είναι 4,7οC. Οι νότιες ακτές χαρακτηρίζονται από ήπιο κλίμα, ενώ στο βορρά τους χειμερινούς μήνες καταγράφονται πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Αξιοθέατα

Τόκιο

Η πρωτεύουσα της Ιαπωνίας είναι μια μοντέρνα πόλη με υψηλούς ουρανοξύστες, αχανή εμπορικά κέντρα και συναρπαστικά μουσεία.

Κιότο

Η αρχαία πρωτεύουσα θα σας εντυπωσιάσει με τους αναρίθμητους ναούς της και το υπέροχο ιστορικό της κέντρο.

Οζάκα

Η πόλη που ζει σε έντονους ρυθμούς. Μεγαλύτερα λιμάνια της είναι η Yokohama και το Kobe.

Nikko και Kamakura

Πανέμορφες πόλεις, στις οποίες είναι εμφανή τα ιστορικά και πολιτιστικά στοιχεία της χώρας.

Ηφαίστειο Φούτζι

Το σύμβολο της Ιαπωνίας και ένας εξαιρετικός προορισμός για τους φυσιοδίφες.

Ωνία

Η πόλη – μνημείο αποτελεί έως σήμερα το σημαντικότερο παγκόσμιο αντιπολεμικό σύμβολο.

Χάρτης

Φωτογραφίες