0030-2310-235554

Δευ - Πα 09.00 - 19.00 Σάββατο 09.00 - 14.00

Top
Ατομικό & Γαμήλιο Ταξίδι | Caravel Travel Services
fade
12237
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-12237,cookies-not-set,mkd-core-1.1.1,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage-ver-1.5,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 
Caravel Travel Services / Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια

Ατομικό & Γαμήλιο Ταξίδι

Γαμήλιο Ταξίδι

Ατομικό & Γαμήλιο Ταξίδι

Κάθε ζευγάρι νεόνυμφων είναι ξεχωριστό όσο και ο προορισμός και για αυτό  είμαστε αφοσιωμένοι να συνεργαστούμε μαζί σας και να δημιουργήσουμε το τέλειο ταξίδι για εσάς.

Οι επιλογές  είναι άπειρες και οι συνδυασμοί όλοι δελεαστικοί, γεμάτοι από την ένταση της καινούργιας ζωής που ξεκινάτε. Κάποιοι θα προτιμήσετε η λίστα γάμου να σας ταξιδέψει σε εξωτικούς προορισμούς της Άπω Ανατολής και του Ινδικού Ωκεανού, άλλοι αντίθετα μπορεί να επιλέξετε ένα πολυτελές ξενοδοχείο κάπου ή μια κρουαζίερα στη Καραϊβική.  Η λίστα γάμου του γραφείου μας χωρά ακόμη και τους πιο extreme νεόνυμφους, που θα φύγουν κατευθείαν από την εκκλησία για σαφάρι στη ζούγκλα του Αμαζονίου ή για ορειβασία στο Κιλιμάντζαρο.

Όποτε και να επιλέξετε να ταξιδέψετε, είτε σε 14 μήνες από σήμερα είτε μόλις σε μία εβδομάδα, αφήστε την εμπειρία μας να σας ταξιδέψει…

Ατομικό Ταξίδι

Εξωτικά ταξίδια, εξωτικοί προορισμοί που θα χαραχτούν στη μνήμη σας και θα σας αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις.  Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα από μοναδικούς προορισμούς με άγνωστες παραδόσεις και διαφορετικές κουλτούρες. Μοναδικά εξωτικά τοπία σας περιμένουν για να τα γνωρίσετε. Μοναδικοί προορισμοί που θα σας μείνουν αξέχαστοι και θα χαραχτούν στη μνήμη σας.

Ποιός δεν έχει ονειρευτεί να ταξιδέψει σε εξωτικούς προορισμούς Να γνωρίσει τα μέρη αυτά αλλά και τις παραδόσεις & την κουλτούρα τους ?

Eπιλέξτε ανάμεσα από μοναδικούς προορισμούς με άγνωστες παραδόσεις και διαφορετικές κουλτούρες.

Λατινική Αμερική & Καραϊβική

Find Your Destination

Discover the world

Οργανωμένο & Ατομικό ταξίδι-Caravel Travel Services

Κατά τον σχεδιασμό του ταξιδίου σας, μπορούμε εύκολα και γρήγορα να προσαρμόσουμε τις προαιρετικές υπηρεσίες (πχ airport transfers, city tours, safari 4×4, εισιτήρια για θέατρο κ.α) ανάλογα τον προορισμό!

Σαμούι-Σιγκαπούρη-Εξωτικό--Ατομικό-Γαμήλιο-Ταξίδι-Caravel-Travel-Services

Ταξιδέψτε τώρα με την εγγύηση του Caravel Travel Service και
ανακαλύψτε τον κόσμο, ζήστε την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία.