0030-2310-235554

Δευ - Πα 09.00 - 19.00 Σάββατο 09.00 - 14.00

Top
H Εταιρεία
fade
243
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-243,cookies-not-set,mkd-core-1.2.1,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.8.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Η Εταιρεία

Caravel Travel Services Tour Agency Ταξιδιωτικό Γραφείο Πρακτορείο Οργανωμένο Ατομικό Γαμήλιο Ταξίδι Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία «CaravelTravel – Tourism & Shipping» ιδρύθηκε το 1976 σαν ιδιωτική επιχείρηση από την Κα Μαντούση Τριανταφυλλιά, με ιδιόκτητα γραφεία στην Κομνηνών 12 (1ος όροφος – 165 τ.μ). Το 1992 η εταιρεία προχώρησε στη δημιουργία ενός ιδιόκτητου υποκαταστήματος στην Λεωφόρο Νίκης 1 (Ισόγειο) με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, καλύπτοντας την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για νέα τουριστικά προϊόντα.

Μετά την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια, το 2003 η επιχείρηση μετατράπηκε σε «T. ΜΑΝΤΟΥΣΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.» με μόνιμο προσωπικό 15 ατόμων έχοντας ως κύριο σκοπό την αύξηση του μεριδίου αγοράς και την εδραίωσή της στο χώρο ως μία από τις πιο αξιόπιστες τουριστικές επιχειρήσεις. Σαν μέλος της I.A.T.A, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε με απόλυτη εγγύηση και φερεγγυότητα όλο το φάσμα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών όπως κράτηση και έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων εσωτερικού/εξωτερικού, κράτηση & έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων εσωτερικού/εξωτερικού, κρατήσεις ξενοδοχείων και ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο και άλλα. Επίσης το οργανόγραμμα του γραφείου μας συμπληρώνεται με τμήματα όπως εισερχόμενου και εξερχόμενου τουρισμού, θρησκευτικού τουρισμού, διοργάνωσης συνεδρίων και συμμετοχή σε εκθέσεις.

Μετά από 32 χρόνια εξειδίκευσης και όντως ένας από τους πιο αξιόπιστους Tour Operator της πόλης, το όνομα CARAVELTRAVEL είναι πλέον συνώνυμο της επιτυχημένης οργανωμένης εκδρομής ή πακέτου ειδικά για Κύπρο. Σε αυτό συμβάλει και το γεγονός ότι θυγατρική μας εταιρεία με την ονομασία «CyprusHellasTravel» αντιπροσωπεύει τις Κυπριακές Αερογραμμές στην Βόρεια Ελλάδα (Μακεδονία – Θράκη – Θεσσαλία) από το 1988.

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφερθεί, ότι ο Κος Μαντούσης Δημήτριος, Γενικός Διεθυντής της εταιρείας Caravel Travel, είναι και ο Πρόεδρος της Ε.Τ.Γ.Μ.Θ, μία κυρίαρχη και δραστήρια προσωπικότητα που έχει ως κύριο σκοπό την ανάπτυξη του τουρισμού στον ελληνικό χώρο αλλά και την καλύτερη αντιπροσώπευσή του στο εξωτερικό.

 

42 Χρόνια CARAVEL Travel και το ταξίδι συνεχίζεται

Συνώνυμο της επιτυχημένης οργανωμένης εκδρομής ή πακέτο.

Που θα μας βρείτε

Θεσσαλονίκη

Κομνηνών 12,(1ος Όροφος)

Phone: 2310 235554

Fax: 2310 228359

Email: [email protected]

Λεωφ. Νίκης 1,(Ισόγειο)

Τηλ: 2310 256580

Fax: 2310 256579